تغذیه

آبلیمو و آبغوره بخوریم یا این که سرکه و آب نارنج؟

از میان آبلیمو , آبغوره , سرکه و آب نارنج که تحت عنوان ادویه برای سالاد استعمال می‌شوند , کدام بها تغذیه ای بالاتری دارند؟ آیا میشود ادغام آنها‌را ادویه سالاد کرد؟JGQHYTDFCKOTK9rq 300x300 - آبلیمو و آبغوره بخوریم یا این که سرکه و آب نارنج؟

جواب خبر نامه تندستی آقای فیلیپو : این ادویه ها بیشتراز آنکه خاصیت تغذیه ای داشته باشند , مزه دهنده اند ! زیرا ویتامین C آنان در به عبارتی ساعت های نخستین بعداز آبگیری از در میان می‌رود . در باب سرکه نیز حتما خاصیت سرکه ارگانیک دوچندان بیش تر از سرکه صناعی است . مصرف هم زمان این ادویه ها منع خاصی ندارد , به شرط این که خودتان مشکلی از حیث گوارشی نداشته باشید . این ادویه ها کلیه اسیدی میباشند و مصرف زیادشان در افرادی که معضلات گوارشی دارا هستند , تحریک کننده است و قادر است سبب ساز کاهش فشارخون شود ولی مصرف اندک و درحد یکی دو قاشق مشکلی ساخت نخواهد کرد .
درضمن , خوب تر این است که هر بار از یک جور ادویه به کار گیری فرمایید تا تنوع را نیز رعایت کرده باشید .
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن